Boka middag i det privata växthuset med en perfekt utsikt över Kukkolaforsen. Du kommer också att ha din egen servitör som berättar historien om Kukkolaforsen med lite dåtid och nutid.
Vi serverar en speciell 3-rätters middag: Norrbottens meny eller Kukkolamenu. Dryck betalas för efter middagen.
Vi har endast en session per kväll så boka i god tid!
Säsong: Måndag till lördag från 3 juni till 10 augusti
Gruppens storlek: Max 4 pers. Vi välkomnar även husdjur till växthuset.
Varaktighet: Ta god tid på dig. Vi bokar kl 18. Informera om du vill ändra ankomstiden.
Norrbottensmeny
Gravad Regnbågslax
Gravad regnbågslax med purjolökmajonnäs, sikrom, karamelliserade lökringar, rostade svarta sesamfrö, örtrybsolja från Pesulas GF, LF
Älginnanlår
Älginnanlår med selleri- och potatisros med tryffelarom, säsongens grönsaker och en sås gjord på lokalt mörkt öl och enbär.
Pavlovatårta med vaniljmousse, lingonmarmelad blandade bär och bärpuder GF
Kukkola menu
Älg Carpaccio
Lättrökt älg Carpaccio med marinerade rödlök, balsamico picklade blåbär, picklade senapsfrön från Pesulas, rökt salt, Rybsolja och riven Grevéost GF LF
Dopp i kopp. Traditionell tornedalsk rätt
Gravad lax, rökt Kukkola-sik, Västerbottenost, kokt potatis, örtolja samt smörkopp med lök och örter. GF, LL
Vaniljglass med hjortron och vispgrädde. GF