Äta middag mitt ute i forsen? Vi dukar upp ett bord på vår "pata" mitt ute i forsen där ni kan avnjuta en meny med forsens brus rakt under bordet. Vi serverar en speciellt komponerad 3-rättersmeny. Vi har också tagit fram dryck som höjer upplevelsen ett steg till som ni kan addera. Middagen är bokningsbar mellan den 15 juli till 8 augusti juli och är begränsad för max fyra personer per sittning.
Vi har endast en sittning under en kväll så se till att boka i tid! Vi bokar kl 18 men du kan inormera i bokningen om du vill boka en annan tid.
Vid eventuellt dåligt väder går det bra att flytta in i vår utsiktsrestaurang istället.
Priset gäller 3-rättersmeny: Norrbottensmeny eller Kukkolameny. Dryck tillkommer. Max 4 personer.
Kukkola menu
Älg Carpaccio
Lättrökt älg Carpaccio med marinerade rödlök, balsamico picklade blåbär, picklade senapsfrön från Pesulas, rökt salt, Rybsolja och riven Grevéost GF LF
Dopp i kopp. Traditionell tornedalsk rätt
Gravad lax, rökt Kukkola-sik, Västerbottenost, kokt potatis, örtolja samt smörkopp med lök och örter. GF, LL
Vaniljglass med hjortron och vispgrädde. GF
Norrbottens menu
Gravad Regnbågslax
Gravad regnbågslax med purjolökmajonnäs, sikrom, karamelliserade lökringar, rostade svarta sesamfrö, örtrybsolja från Pesulas GF, LF
Älginnanlår
Älginnanlår med selleri- och potatisros med tryffelarom, säsongens grönsaker och en sås gjord på lokalt mörkt öl och enbär.
Pavlovatårta med vaniljmousse, lingonmarmelad blandade bär och bärpuder GF